• MAATWERK VAN ONGEKENDE HOOGTE

WAT WIJ MET PASSIE VOOR JOU DOEN

FineDesigned is een initiatief van Edwin de Graaf. De laatste jaren heeft hij voor verschillende bedrijven logo’s, websites en promotiematerialen gemaakt.
Edwin constateerde dat er geen eerlijke prijs wordt gevraagd voor vormgeving. FineDesigned is in het leven geroepen om vormgeving en andere diensten weer betaalbaar te maken, speciaal voor jou.

Logo The WrapSite vormgeving

01. LOGO EN HUISSTIJL

Laat zien wie je bent! Met een creatief logo onderscheid je jezelf in de markt. Kies voor een huisstijl dat bij je past. FineDesigned gaat graag met je in gesprek over wat je voorkeuren zijn.

Visitekaartjes SneakerRestore vormgeving

02. ONTWERPEN

Je huisstijl verder vervaardigen? Bij FineDesigned ben je aan het juiste adres. Visitekaartjes, folders of juist een groot spandoek? Het kan allemaal.

Website Sneakerrestore vormgeving portfolio

03. WEBSITES

Een betaalbare website die toch professioneel oogt en hoort bij deze tijd. FineDesigned levert responsive websites die zowel via desktop als je telefoon goed zichtbaar zijn. Je wilt ook goed gevonden worden op Google? Geen probleem. FineDesigned duikt in de zoekmachineoptimalisatie en zorgt dat jouw klanten je kunnen vinden.

diensten reclame drukwerk advertentie

04. PROMOTIE EN RECLAME

FineDesigned kan je helpen met een online campagne op bijvoorbeeld Facebook. Verschillende bedrijven zijn geholpen aan een vergroot aantal volgers of websiteverkeer. Spar met ons over de verschillende mogelijkheden. Andere reclameplannen? FineDesigned helpt je tegen een eerlijke prijs.